dimarts, 29 de gener del 2013


Aquest dissabte estaré a la plaça Masadas fent tallers d' enquadernació i realitzant diferents cosits,representan a a l' escola d' Arts i Oficis Llotja,  Informarem que és la Llotja i quines especialitats es poden cursar. Si et vols passar estaré encantada en saludarte!
El proper dissabte 2 de febrer obre portes a la plaça Masadas la Fira d'Art de la Sagrera (SAGRERART). L'objectiu d'aquesta nova iniciativa impulsada pel districte de Sant Andreu és dinamitzar l'entorn comercial de la Sagrera a través d'un nou concepte de fira artística i d'artesania de qualitat. A partir d'ara, el primer dissabte de cada mes de 10.30 a 20h tens una cita amb l'art que no et pots perdre.
La Fira d'Art de la Sagrera rep el suport de la Federació d'Associacions d'Artesans d'Ofici de Catalunya (FAAOC). I comptarà amb la participació de diferents artistes i artesans que ens explicaran cada dissabte en els tallers que s'han programat les diferents tècniques dels seus oficis.
Este sabado, 2 de febrero estaré en la plaza Masadas haciendo talleres y realizando diferentes cosidos, representando a la escuela de Artes y Oficios Llotja donde estudio.Informarem que especialidades se pueden cursar . Si te quieres pasar , estaré encantada en saludarte.
Este sabado, 2 de febrero abre las puertas en la plaza Masadas "La fira d' Art de la Sagrera, SAGRERART). El objetivo de esta nueva iniciativa impulsada por el distrito de Sant Andreu es dinamizar el entorno comercial de la Sagrera a través de un nuevo concepto de feria artística y de artesania de cualidad. A partir de ahora, el primer sabado de cada mes de 10.30 a 20h tienes una cita con el arte que no te puedes perder.
La Fira d' Art de la Sagrera recibe el soporte de la Federación de Asociciones de Artesanos de Oficio de Cataluña (FAAOC). y contará con la participación de diferentes artistas y artesanos que nos explicaran cada sabado en los talleres que se han programado las diferentes técnicas de sus oficios.